Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Комуналка

yak-prosto.com

П'ятниця, 27 липня 2012, 10:39

Міськрада Львова не погодила виділення коштів на прибирання міста

Вчора, 26 липня, під час засідання сесії міськрада Львова не погодила виділення коштів на прибирання міста. Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

 

Депутати не погодили внесення змін до міського бюджету Львова на 2012 рік у частині збільшення видатків районним адміністрація на благоустрій міста. Ухвала пропонувала для здійснення ручного та механізованого санітарного прибирання міста виділити 12,4 млн. грн.

Кошти пропонували виділити за рахунок 5 млн. грн. резервного фонду міського бюджету та вільного залишку коштів загального фонду міського бюджету на 1 січня 2012 року в сумі 7,4 млн. грн.

«У Франківському районі коштів на механізоване та ручне прибирання вистачить до вересня. Якщо минулого року на такі роботи виділяли приблизно 6 млн. грн., то цього року трохи більше 3 млн. грн.», – зазначено у повідомленні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.