Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

швидка медична допомога

Вівторок, 1 листопада 2016, 16:15

Керівника Центру медицини катастроф обиратимуть між Середою та Василенком

швидка медична допомога

На посаду керівника медицини катастроф претендують двоє осіб.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Сьогодні під час проведення другого туру конкурсу на посаду генерального директора Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф із шести кандидатів комісія обрала Володимира Василенка та Ореста Середу. 

Має ще відбутися третій тур конкурсу, на якому і виберуть переможця.

Зазначимо, Володимир Василенко має сертифікати лікаря-спеціаліста за спеціальністю «Медицина невідкладних станів», лікаря-спеціаліста та посвідчення про присвоєння вищої кваліфікаційної категорії зі спеціальності «Організація і управління охороною здоров’я», лікаря-спеціаліста та посвідчення про присвоєння вищої кваліфікаційної категорії зі спеціальності «Хірургія». Стаж роботи за фахом – 21 рік 9 місяців.

Орест Середа має посвідчення про присвоєння вищої кваліфікаційної категорії зі спеціальності «Організація і управління охороною здоров’я», заслужений лікар України. Стаж роботи за фахом – 23 роки 2 місяці.

Нагадаємо, участь у відкритому конкурсі на заміщення посади директора медицини катастроф взяли шестеро осіб: Сергій Бараннік, Володимир Василенко, Ярема Качмар, Анатолій Матківський, Наталія Поважук, Орест Середа.

Додамо, трудовий колектив Центру медицини катастроф свого представника до складу комісії відмовився надати, адже неодноразово звертався до Львівської ОДА та Львівської облради з проханням залишити директором Юрія Пацюрка, а також зібрав понад 1000 підписів на його підтримку.

Нагадаємо, у лютому цього року депутати Львівської облради проголосували призначення керівників комунальних закладів області на основі конкурсу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.