Львів'яни обрали найзручніший район міста

П'ятниця, 2 грудня 2016, 17:09

Серед усіх районів Львова за зручністю та наявністю безлічі місць для дозвілля преміг Сихівський район.

Про це повідомляють аналітики OLX.

За даними спеціального дослідження, яке провели аналітики сервісу оголошень OLX, у Львові, на думку мешканців, найзручнішим районом є Сихівський.

Зазначимо, львів'яни заповнювали анкету, де ставили бали районам міста за шкалою від 1 до 7. Усього було десять критеріїв, три з яких стосувалися поняття комфорту: близькість магазинів, достатність місць для відпочинку й занять спортом, а також наявність всього необхідного для дітей – майданчиків, дитячих садочків і поліклінік. У результаті опитування було заповнено понад 33 тисячі анкет.

Відтак, найкращий показник за близькістю торговельних закладів отримав Сихівський район, а на останньому місці опинився Личаківський район.

Доступність місць для дозвілля і занять фізкультурою виявилася найкращою у Галицькому районі, який отримав 4,9 з 7 балів. Лише на одну десяту бала йому поступився Сихів. Найгірший результат в аспекті спорту й розваг отримав Шевченківський район.

Інфраструктура для дітей, на думку львів’ян, найбільше розвинута у Сихівському районі (5,5 з 7 балів). Останнє місце виявилося у Личаківського району.

 

Нагадаємо, у нещодавному опитуванні щодо визначення найпривітнішого району Львова, Сихів також опинився на першому місці.

Прес-реліз

Мітки: райони львова, Сихів