Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

новобудова

Четвер, 5 січня 2017, 17:17

У Львові спорудять ще 5 нових багатоповерхівок

новобудова

Члени виконавчого комітету міськради погодили будівництво багатоповерхівок на вул. Пасічній та Малоголосківській.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні виконавчий комітет міськради затвердив містобудівні умови та обмеження на будівництво 5 багатоквартирних житлових будинків, зокрема:

 - будівництво ТзОВ «Будівельна компанія «Бомонд» багатоквартирного житлового будинку на вул. Пасічній, 90-А зі знесенням індивідуального житлового будинку;

 - будівництво ТзОВ «Будівельна компанія «Бомонд» багатоквартирного житлового будинку на вул. Пасічній, 94-А, 94-Б зі знесенням індивідуального житлового будинку;

 - будівництво ТзОВ «Львівська інвестиційна компанія» комплексу житлових будинків «Північний пагорб» із приміщеннями громадського призначення та паркінгом відкритого типу на вул. Малоголосківській (будинки П1, П2 згідно з генпланом).

Також виконком погодив спорудження дошкільного навчального закладу на 200 місць на вул. Малоголосківській. Будуватиме дитсадок ТзОВ «Львівська інвестиційна компанія».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.