Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Техніка для пресування сміття

Вівторок, 7 лютого 2017, 13:16

Львівводоканал не дав документів на скид відходів з спресованого сміття

Техніка для пресування сміття

Йдеться про рідкі відходи із п'яти майданчиків для сортування сміття у п'яти районах Львова.

Про це йдеться у листі-відповіді ЛМКП "Львівводоканал" на інформаційний запит МБО "Екологія-Право-Людина".

Зокрема, До ЛМКП "Львівводоканал" не надходило звернень щодо надання дозволу, погодження, а також видачі умов на скиди у міську каналізацію віходів сортування сміття на 5 майданчиках, що планує облаштувати міськрада у п'яти районах міста.

Також у документі зазначено, що у ЛМКП "Львівводоканал" відсутня інформація про обсяги та склад мокрої фракції твердих побутових відходів, що можуть утворюватись на вказаних майданчиках.

Оскільки матеріали, необхідні для видачі технічних умов в тому числі викопіювання з генерального плану Львова, виконане управлінням архітектури Львівської міської ради, з чітим вказанням розташування майданчиків, не надавались, в ЛМКП "Львівводоканал" відсутня інформація щодо наявності мереж централізованої каналізації на території пропонованих майданчиків.

Нагадаємо також, що ЛКП "Львівспецкомунтранс", яке отримає два з п'яти майданчиків (на вул. Стрийській, 193 та на вул. Шевченка 327г) для перевантаження та брикетування сміття, не має і не зверталось по дозвільні документи до Департаменту екології та природних ресурсів ЛОДА.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.