Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

фальсифікат

lv.npu.gov.ua

П'ятниця, 17 лютого 2017, 14:27

У Стрию ліквідували цех з виготовлення фальсифікованого алкоголю

фальсифікат

Золовмисними виготовили понад 50 тисяч пляшок підробленої горілки.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Правоохоронці викрили діяльність групи зловмисників, які у Стрию організували діяльність «підпільної гуральні» та налагодили незаконне виробництво та збут фальсифікованої горілки під виглядом продукції відомих торговельних марок.

Зокрема, ще у червні минулого року поліцейські затримали вантажівку, вщент заповнену горілчаними виробами з підробленими марками акцизного збору. Фальсифікат зловмисники виготовляли у нежитловому приміщенні в Стрию, яке обладнали необхідною технікою: багатотонними цистернами, насосами та шлангами.

Зловмисників викрили під час збуту чергової партії фальсифікату. Було вилучено більше десятка пляшок підробленої горілки. А впродовж лютого-вересня 2016 року зловмисники незаконно виготовили більше 50 тисяч пляшок фальсифікату, а у приміщенні цеху правоохоронці знайшли ще 230 тисяч підроблених акцизних марок та майже 20 тонн спирту.

Наразі 6 членам цієї групи повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, вони вийшли від заставу, яка становила 130 тис грн. На усю вилучену продукцію, обладнання та майно підозрюваних накладено арешт.

За вчинене передбачається позбавлення волі до 12 років, штраф до 10 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією майна та незаконно виготовленої продукції і обладнання.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.