Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

поліція

Понеділок, 20 лютого 2017, 16:16

Львівські поліцейські спіймали організаторів мережі борделів

поліція

Борделі функціонували під виглядом стриптиз-клубів у Львові та Харкові.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Правоохоронці встановили особи зловмисників, які організували та забезпечували діяльність мережі борделів, які діяли у Львові та Харкові.

Організатором мережі закладів розпусти виявився 48-річний харків'янин, а його співучасниками – 42-річний львів'янин, 28-річний харків'янин та 34-річний дніпрянин.

Як встановили правоохоронці, борделі працювали під виглядом стриптиз-клубів у Львові та Харкові. Клієнтами закладів були переважно іноземці, серед них – велика кількість студентів вищих навчальних закладів.

Зазначимо, поліцейські викрили діяльність мережі закладів із надання платних сексуальних послуг ще у жовтні минулого року.

Усім чотирьом "бізнесменам" нещодавно оголосили про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.3 ст.303 Кримінального кодексу України (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією).

На зловмисників чекає позбавлення волі терміном від 5 до 10 років із конфіскацією майна або без такої. Суд обрав міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.