Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Гройсман

Четвер, 23 лютого 2017, 11:44

Гройсман закликав Садового вибрати нову ділянку під сміттєзвалище

Володимир Гройсман

Також Гройсман віддав розпорядження Львівській ОДА допомогти у виборі цієї ділянки.

Про це повідомив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман у своїй сторінці на Фейсбуці.

"Під час свого візиту до Львова я запропонував міському голові Львова Андрію Садовому вибрати ділянку, на якій він готовий буде реалізувати проект нового сміттєпереробного комплексу. А минулого тижня створена науково-експертна група цю ж ділянку забракувала", – заявив Володимир Гройсман.

Відтак, Гройсман звернувся до голови Львівської ОДА Олега Синютки з проханням допомогти Садовому вибрати іншу ділянку та якнайшвидше вирішити цю проблему.

Нагадаємо, ще 17 лютого експерти встановили, що виділена Львову ділянка на території Яворівської "Сірки" не підходить під полігон та завод з переробки відходів. Ця робоча група на чолі з академіком Ігорем Юхновським була створена 30 січня для розгляду питання про сміттєзвалище на Яворівському полігоні.

Зазначимо, у січні прем'єр-міністр Володимир Гройсман дав доручення облдержадміністрації передати місту земельну ділянку на території колишніх гірничо-хімічних підприємств Яворівського ДГХП "Сірка".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.