Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ірина Гримак

Вівторок, 7 березня 2017, 17:11

Гримак очолила групу з розвитку територій на кордоні з Польщею

Ірина Гримак

Робоча група займатиметься розробленням Концепції розвитку територій вздовж українсько-польського кордону.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА Олега Синютки від 6 березня 2017 року.

Відтак, облдержадміністрація створила робочу групу для забезпечення виконання українсько-польської Міжурядової координаційної ради з питань міжрегіонального співробітництва щодо просторового розвитку територій вздовж державного кордону України і Польщі.

Група також має напрацювати ряд рішень для транскордонного проекту просторового планування Західно-Поліського регіону.

Очолила новостворену групу заступник голови Львівської ОДА Ірина Гримак, її заступницею стала т.в.о. директора департаменту архітектури та розвитку містобудування адміністрації Оксана Ткачук.

У склад робочої групи також увійшли: голова Старосамбірської РДА Орест Бонк, голова Мостиської РДА Степан Буняк, голова Турківської РДА Олександр Лабецький, голова Яворівської РДА Орест Хлян, голова Жовківської РДА Надія Щур, голова Сокальської РДА Олег Пелих, директор департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації Руслан Гречаник, голова Львівської організації спілки архітекторів України Олександр Ярема.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.