Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівщина

Понеділок, 13 березня 2017, 12:19

На Львівщині обрали 500 мікропроектів

Львівщина

Загалом на конкунрс мікропроектів-2017 було зареєстровано 1300 заявок.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Відтак, 10 березня конкурсна рада затвердила рейтинги учасників та переліки потенційних переможців обласного конкурсу мікропроектів місцевого розвитку у 2017 році. Із 1300 зареєєстрованих заявок експерти обрали 543 кращих проекти.

Як зазначив начальник відділу з питань реалізації проектів місцевого розвитку, МТД та зовнішньоекономічних зв’язків Іван Собко, найуспішнішими стали Старосамбірський, Сколівський, Самбірський, Перемишлянський, Городоцький, Радехівський райони.

За словами голови бюджетної комісії Олега Домчака, співфінансування з обласного бюджету становить 154 млн грн, з яких на сьогодні є 60 млн грн. Тому конкурсна рада вирішила звернутися до керівництва облради та облдержадміністрації щодо збільшення фінансування програми додатково на 10 млн грн.

Зазначимо, вартість оцінки одного мікропроекту становить 38,64 грн.

Нагадаємо, найбільшу кількість заявок подали Сокальський, Жовківський та Яворівський райони, Дрогобич, найменше – Дрогобицький, Радехівський та Перемишлянський райони та Моршин.

Цього року граничну вартість мікропроекту збільшено до 400 тис грн, а максимальна субвенція з обласного бюджету становитиме 200 тис грн. Мікропроект повинен відповідати одному із 6 пріоритетів: освітня галузь, ДНЗ, заклади охорони здоров’я, народні доми, вуличне освітлення та інше (проекти, що не дублюються діючими обласними програмами).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.