Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Понеділок, 20 березня 2017, 12:03

Садовий не піде у відставку через ситуацію із львівським сміттям

Андрій Садовий

Також він не планує виходити із Самопомочі.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Як заявив сьогодні перед засіданням Ради регіонального розвитку в Києві міський голова Львова Андрій Садовий, він не планує подавати у відставку з посади мера Львова та керівника партії "Самопоміч" через ситуацію з відходами, що виникла в місті.

"В жодному разі, я працюю, маю цю честь, як обраний громадськістю Львова міський голова", – наголосив Андрій Садовий.

Також він додав, що завтра під час зустрічі прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана з мерами міст обласного значення порушить питання щодо утилізації львівського сміття.

"Завтра запланована зустріч прем'єра з мерами обласних міст, думаю, там буде можливість детальніше поспілкуватися", – повідомив Садовий.

Нагадаємо, 17 березня останній полігон, що у Донецькій області, відмовився приймати львівське сміття, а поліція відкрила 11 кримінальних справ за фактами незаконного вивозу сміття зі Львівської області.

Також комісія ТЕБ та НС ще раз повторно звертається державної влади щодо врегулювання ситуації з вивезенням та захороненням побутових відходів Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.