Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Консульство Польщі у Львові

Wiadomości.onet.pl

Понеділок, 3 квітня 2017, 11:17

Польське консульство у Львові чекає на рішення МЗС Польщі

Консульство Польщі у Львові

Генеральне Польське консульство у Львові сьогодні не відновило роботу.

У коментарі Варіантам цю інформацію підтвердили працівники Генерального консульства Республіки Польща у Львові. Вони додали, що відновлення роботи дипустанов настане після відповідного рішення Міністерства закордонних справ Польщі.

Нагадаємо, 29 березня у Луцьку стріляли з гранатомета по будівлі консульства Польщі, а у селі Гряда Жовківського району провели антипольську провокацію. Після цих подій Генеральне консульство Польщі у Львові та у решті міст України тимчасово призупинили прийом відвідувачів та видачу документів.

Наступного дня посол Польщі в Україні Ян Пєкло наголосив, що польські консульства відкриють тільки після впевненості у тому, що рівень їхнього захисту з української сторони справді посилений.

Додамо, що на початку лютого невідомі закидали польське консульство у Львові червоною фарбою, а також розписали огорожу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.