Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

журналісти Варіантів

П'ятниця, 7 квітня 2017, 17:13

Журналісти Варіантів перемогли у конкурсі від Львівобленерго

журналісти Варіантів

Наталя Антонишин та Руслан Бокало увійшли в трійку переможців конкурсу журналістських робіт від ПАТ "Львівобленерго".

Журналісти Варіантів Наталя Антонишин та Руслан Бокало увійшли в трійку переможців конкурсу "Енергетики для громади Львівщини", який організовували ПАТ "Львівобленерго" спільно зі Львівською обласною організацією Національної спілки журналістів України та факультетом журналістики ЛНУ ім. Івана Франка.

Наталя Антонишин, зокрема, зайняла друге місце за лонґрід "Світло в кінці Львова", у якому йдеться про історію електрифікації Львівщини.

А Руслан Бокало посів третє місце за дрон-відео про те, як працівники Львівобленерго будували гнізда для лелек у селі Монастирець Городоцького району.

Зазначимо, сьогодні у Львівській обласній організації Національної спілки журналістів України відбулась офіційна церемонія нагородження переможців журналістського конкурсу.

До складу журі увійшли голова Львівської обласної організації Національної спілки журналістів України Ярослав Климович; доцент кафедри теорії та практики журналістики факультету журналістики ЛНУ ім. Івана Франка Богдан Тихолоз; головний редактор газети "Високий Замок" Наталія Балюк; шеф– редактор відділу львівських новин Телеканалу 24 Арсен Данилюк; заступник виконавчого директора Львівської регіональної філії Національної телерадіокомпанії України Ігор Гулик; директор із управління персоналом та тарифної політики ПАТ "Львівобленерго" Сергій Різенко.

Нагадаємо, Наталя Антонишин також посіла друге місце у всеукраїнському конкурсі журналістських робіт "Рефомування місцевого самоврядування та територіальної організації влади" за свій репортаж про Гніздичівську об'єднану територіальну громаду "Вільне плавання Гніздичева".

Сам конкурс організовали Мінстерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України спільно з Радою Європи.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.