У Львові виселяють Російський культурний центр

Четвер, 4 травня 2017, 10:02

Сьогодні виконавча служба управління юстиції Львівщини виселяє із комунального приміщення на вул. Короленка, 1а Російський культурний центр.

Про це повідомив заступник голови Львівської облради Володимир Гірняк у Facebook.

Сьогодні вранці, близько 09:00 год., Володимир Гірняк у соцмережі повідомив про те, що в цей час відбувається виселення Російського культурного центру із комунального приміщення, що на вул. Короленка, 1а.

"Виселення проводить виконавча служба управління юстиції. Ми це зробили, антиукраїнське кубло у Львові нарешті закрили!", – зазначив Володимир Гірняк.

Нагадаємо, на початку березня Львівський апеляційний господарський суд ухвалив рішення, згідно з яким Російський культурний центр, що розміщувався в будівлі на Короленка, 1а, повинен звільнити приміщення.

Втім виселити орендарів із приміщення на вул. Короленка, 1а Господарський суд Львівської області постановив ще у грудні 2016 року.

Натомість із виселенням Російського культурного центру із комунальних приміщень депутати Львівської облради визначилися ще 25 жовтня 2016 року.

Тоді ж і прийняли рішення, що приміщення на вул. Короленка, 1а повернуть у комунальну власність та здадуть в оренду організаціям, пов'язаним із АТО.

Зазначимо, приміщення колишнього кінотеатру, що на вул. Короленка, 1а ще в 1990 році Львівська облрада передала в оренду Товариству друзів російської і української культур ім. О. Пушкіна.

Мітки: Володимир Гірняк, вул короленка, комунальна власність, комунальне приміщення, Львівська обласна рада, Російський культурний центр