Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

львівське сміття

Середа, 10 травня 2017, 17:41

Миколаїв прийматиме львівське сміття

львівське сміття

Львівська міськрада виділила 500 тис грн Миколаєву за захоронення ТПВ.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні на засіданні виконавчого комітету міськради були внесені зміни до бюджету Львова на 2017 рік. Зокрема, мерія виділила 500 тис грн. субвенцій Миколаєву за захоронення сміття зі Львова.

"Також є питання про виділення коштів як субвенції місту Миколаєву. Ми не можемо ці кошти виділити без виконкому. У них сесія міської ради, треба показати, що ми, відповідно до меморандуму, йдемо їм на зустріч", – зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Також виконком передбачив 5 млн грн на придбання медикаментів на лікування серцево-судинних захворювань.

Нагадаємо, у квітні 19 міст області підписали меморандум, тим самим давши згоду на ввіз львівського сміття на свої полігони, однак через протести мешканців мери більшості міст відмовилися приймати відходи зі Львова.

Станом на 27 квітня львівське сміття приймають на полігони Дрогобича та Буська, а на початку травня Червоноградська міська рада підписала зі Львовом угоду, згідно з якою щодня прийматиме 10 тонн сміття на свій полігон.

,Додамо, сьогодні вранці у Львові сміття не вивезли з 423 майданчиків, що становить 34% від загальної кількості.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.