Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

приміщення на вул. Короленка

Четвер, 11 травня 2017, 10:29

Приміщення колишнього Російського культурного центру реконструюють

приміщення на вул. Короленка

Облрада виділила 170 тисяч гривень на проектну документацію для реконструкції приміщення на вул. Короленка, 1а.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Вчора під час засідання бюджетної комісії обласної ради депутати погодили виділення виділення 170 тис грн для виготовлення проектної документації на реконструкцію приміщення на вул. Короленка, 1а, де розміщуватимуться громадські організації пов'язані з АТО.

Ще у 2014 році у на горищі цього будинку спалахнула пожежа, яку спричинило коротке замикання, відтак дах будівлі відреставрували.

Нагадаємо, на початку березня Львівський апеляційний господарський суд ухвалив рішення, згідно з яким Російський культурний центр, що розміщувався в будівлі на Короленка, 1а, повинен звільнити приміщення.

Було вирішено, що приміщення на вул. Короленка, 1а повернуть у комунальну власність та здадуть в оренду організаціям, пов'язаним із АТО.

Приміщення були вивільнені на початку травня.

Зазначимо, приміщення колишнього кінотеатру, що на вул. Короленка, 1а ще в 1990 році Львівська облрада передала в оренду Товариству друзів російської і української культур ім. О. Пушкіна.

Також члени комісії вирішили скерувати 25 млн грн надходжень від приватизації на реконструкцію Львівського обласного перинатального центру, 10 млн грн передбачити на співфінансування  з Державного фонду регіонального розвитку та 15 млн грн – на об’єкти соціально-культурного та житлово-комунального призначення комунальної власності.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.