Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

екстренна медична допомога

Четвер, 11 травня 2017, 14:29

Облрада звільнила головного лікаря Дрогобицької станції швидкої допомоги

екстренна медична допомога

Його звинувачують у блокуванні роботи служби.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів з сесії Львівської обласної ради.

Сьгоодні на сесії депутати проголосували за звільнення з посади головного лікаря КЗ ЛОР "Дрогобицька міська станція швидкої медичної допомоги" Ігоря Міляна. Це рішення підтримали 46 депутатів.

"Ігор Мілян блокує роботу служби і розбалансовує всю реформу швидкої допомоги на Львівщині. На нього є багато скарг. Його звільнення розпочне юридичну процедуру реорганізації служби екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у Львівській області", – наголосила начальник департаменту охорони здоров'я Львівської ОДА Ірина Микичак.

За її словами, Мілян є головою комісії з припинення цієї Дрогобицької станції і його знімають ще й з цієй посади.

Як йдеться у документі, облрада доручила звільнити Міляна з посади управлінню майном спільної власності Львівської облради та поклала контроль над виконанням рішення на комісії обласної ради з питань охорони здоров'я та з питань комунального майна і приватизації.

Нагадаємо, у березні обласна рада прийняла постанову про реорганізацію фтизіатричної служби у Львівській області. 

Звільнені приміщення виставлять на продаж на аукціоні, а отримані кошти скерують на потреби охорони здоров'я, зокрема, на реконструкцію Львівського обласного перинатального центру.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.