Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Зеновій Шептицький

Укроп

П'ятниця, 2 червня 2017, 13:28

Укроп Львівщини очолюватиме Шептицький

Зеновій Шептицький

Фракція Укроп у Львівській обласній раді переобрала нового голову.

Про це повідомила прес-служба політичної партії "Українське об'єднання – Укроп".

Вчора після сесії обласної ради, депутати фракції Укроп призначили депутата Зеновія Шептицького на посаду голови фракції.

На місцевих виборах у 2015 році він переміг у Золочівському районі (14,59% голосів, 49 округ) та пройшов у Львівську обласну раду від партії "Українське об’єднання патріотів – Укроп", офіційно – безпартійний.

У 2016 році Шептицький задекларував 500 тис грн готівки, будівлю будинку культури та три фірми. Депутат є приватним підприємцем, диретором комунального підприємства Львівської обласної ради "Золочівське МБТІ". У минулому він очолював Золочівське УЕГГ ВАТ "Львівгаз".

Зазначимо, до нього з березня 2016 року керівником фракції був Петро Жукровський, а ще раніше раніше фракцію очолював Юрій Сидорович.

Петро Жукровський є менеджером приватного підприємства "Укрзахідпостач", у 2014 році він задекларував 19 437 грн загального доходу, який становила заробітна плата.

Додамо, фракція Укроп налічує в обласній раді шість депутатів: Юрій Сидорович, Петро Жукровський, Зеновій Шептицький, Ігор Ільків, Галина Сич, Дмитро Пазин.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.