Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ПАТ «Подільський цемент»

ПАТ «Подільський цемент»

Прес-реліз,   Середа, 14 червня 2017, 15:42

ПАТ «Подільський цемент» передав у користування надзвичайникам сучасне пожежне авто

ПАТ «Подільський цемент»

14 червня голова правління ПАТ «Подільський цемент» Святослав Козленко передав пожежний автомобіль 2-му Державному пожежно-рятувальному загону ДСНС Хмельниччини.

Про це повідомляють у ПАТ «Подільський цемент».

Відтак, пожежний автомобіль типу автоцистерни на базі КрАЗ, яка вміщає 10 м3 води, з насосом зі швидкістю подачі 60 л/с, що перебуває у власності ПАТ «Подільський цемент», передано в користування рятувальникам Кам’янеччини. 

«Дотепер даний пожежний автомобіль використовували виключно на заводі, а зараз його передаємо професіоналам-рятувальникам для забезпечення потреб громадськості міста та Гуменецької ОТГ. Сподіваємось таким чином долучитися до питань безпеки мешканців, адже, на жаль, небезпечні ситуації із вогнем все ще мають місце в нашому житі» – зауважив голова правління ПАТ «Подільський цемент» Святослав Козленко.

У свою чергу, начальник 2 ДПРЗ м. Кам’янця-Подільського Олег Іванюк від імені всього особового складу загону подякував за таку приємну ініціативу з боку бізнесу, що є підтвердженням системної співпраці між ДСНС та ПАТ «Подільський цемент».

Нагадаємо, раніше, за допомогою місцевої та обласної служб порятунку на території підприємства відбулись масштабні практичні заняття з навчально-тренувальної евакуації персоналу та локалізації умовної пожежі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.