Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

сміттєвіз

П'ятниця, 23 червня 2017, 11:06

Зі Львова розпочали вивозити сміття

сміттєвіз

Усе сміття з міста планують везти протягом двох тижнів.

Про це повідомила прес-службаа Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України.

Як заявив міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко, від сьогодні у Львові розпочнеться вивезення сміття. Наразі у місті є переповненими 510 сміттєвих майданчиків.

"Від сьогодні у Львові розпочнеться вивезення сміття. Нагромаджені 6 500 тонн відходів розпочнуть вивозити із сміттєвих майданчиків на полігони області, які зазначені у попередньо підписаному меморандумі. Перевізники обіцяють завершити вивезення сміття впродовж двох тижнів", – наголосив Геннадій Зубко.

Він додав, що Львівська ОДА розробила маршрути вивозу твердих побутових відходів із міста.

Нагадаємо, нещодавно на нараді щодо вивозу сміття у Львівській ОДА за участю Зубка було вирішено, що відходи з території міста вдасться прибрати не раніше, ніж через два тижні.

Також Геннадій Зубко та Олег Синютка виступили за те, щоб на території ТЕЦ-2 у Львові облаштувати тимчасовий полігон ТПВ

А вчора Львівська ОДА звернулася до міської влади про делегування їй функцій по управлінню сміттям у Львові до 2019 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.