Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ЛКП Львівспецкомунтранс

Понеділок, 17 липня 2017, 17:40

Садовий збільшив статутний капітал ЛКП "Львівспецкомунтранс"

ЛКП Львівспецкомунтранс

З міського бюджету розвитку комунальному підприємству виділено більше восьми мільйонів гривень.  

Про це йдеться у розпорядженні міського голови №332 від 17 липня.

На виконання ухвал міської ради від 10.11.2016 № 1179 "Про міський бюджет м. Львова на 2017 рік" і від 10.11.2016 № 1181 "Про обслуговування коштів міського бюджету м. Львова у частині бюджету розвитку та власних надходжень бюджетних установ в установах банків державного сектору у 2017 році", відповідно до листа департаменту з питань поводження з відходами від 13 липня № 4-30-28:
управлінню фінансів департаменту фінансової політики провести фінансування департаменту з питань поводження з відходами за рахунок коштів бюджету розвитку міського бюджету Львова в сумі 8 085 432 гривень.

Ці кошти департаменту з питань поводження з відходами перераховуватиме як внески до статутного капіталу ЛКП "ТФ "Львівспецкомунтранс".
Директор департаменту з питань поводження з відходами Іван Рудницький є відповідальним за цільове використання коштів.

Контроль за виконанням розпорядження покладено на заступника міського голови з фінансово-економічних питань Геннадія Васьківа.

Нагадаємо у лютому ЛКП "Львівспецкомунтранс" отримало з міського бюджету 180 тисяч гривень на аудит. Також у травні підприємство отримало 10 млн гривень. У червні на підприємстві проведено обшук, перевірку та вилучення документів. Також планувалась передача підприємства у тимчасове управління Львівській обласній державній адміністрації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.