Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

університет Франка

Середа, 26 липня 2017, 12:50

Цьогоріч більше мільйона абітурієнтів подали заяви на вступ до вишів

університет Франка

Станом на 25 липня через електронні кабінети уже подано 1 млн 043 тисяч заяв.

Про це повідомила прес-служба Кабінету міністрів України.

Сьогодні закінчується реєстрація заяв вступників для здобуття ступеня бакалавра (магістра медичного, ветеринарного і фармацевтичного спрямування).

Наразі вступники зареєстрували 159 тисяч електронних кабінетів, через які подано понад 1 млн 043 тисяч електронних заяв.

Загалом на всі освітньо-кваліфікаційні рівні – молодшого спеціаліста, бакалавра, магістра – наразі подано 1 млн 656 тисяч 625 заяв.

Нагадаємо, сьогодні усі вступники, які не змогли подати електроні заяви, можуть подавати їх у паперовому вигляді – незалежно від наявності зареєстрованого особистого електронного кабінету.

Вступна кампанія-2017 триватиме до 28 липня. Подавати документи до вишів на програми підготовки бакалаврів абітурієнти можуть лише в електронному вигляді.

Цього року у Міносвіти також запровадили нововведення у правилах прийому у виші. Детальніше про них можна дізнатися тут. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.