Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Лариса Разнікова-Возницька

Середа, 2 серпня 2017, 15:00

У Лариси Возницької проводять обшук (оновлено)

Лариса Разнікова-Возницька

Правоохоронці розслідують ймовірне викрадення книг з Музею книги.

У помешканні колишньої директорки Львівської національної галереї мистецтв Лариси Разнікової-Возницької триває обшук. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив народний депутат Ігор Васюник.

У телефонному коментарі Варіантам Лариса Разнікова-Возницька підтвердила факт обшуку в її помешканні, з пред'явленням відповідних дозвільних документів.

Згодом помічниця народного депутата Ігоря Васюника додала, що в результаті обшуку нічого не знайшли. Ларису Разнікову-Возницьку викликають до слідчого 10 серпня для надання пояснень.

Нагадаємо, що на початку січня стало відом про зникнення 95 стародруків та двох рукописів зі Львівської національної галереї мистецтв. Як зазначав генеральний директор галереї Тарас Возняк, усі зниклі стародруки – це кириличні видання XVI-XVIII ст. Варіанти опублікували повний перелік зниклих реліквій. Зазначимо, взимку Валерій Середа заявив, що у поліції не виключають, що крадіжки як такої у Львівській картинній галереї не було.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.