Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

наркотики

Патрульна поліція Львова

Четвер, 10 серпня 2017, 17:43

Протягом ночі патрульні виявили трьох львів'ян із наркотиками

наркотики

Один чоловік курив у центрі міста, у сумці другого виявили 19 пакетів із наркотиками, а третій – заховав порошок у грошах.

Про це повідомила патрульна поліція Львова.

Сьогодні, близько 04:00 год. ранку, на вулиці Театральній патрульні виявили чоловіка із наркотиками. Як пояснив затриманий, у двогривневій купюрі, згорненій у конверт, він зберігав "Субітекс".

Вилучений нарковмісний пороок вилучили та скерували на експертизу. Сам затриманий, 25-річний львів'янин, вже був судимий за грабіж.

Згодом на вулиці Сербській інспектори побачили особу, яка намагалась сховати пристрій, за допомогою якого вживала наркотичні речовини. 29-річного чоловіка доставили до Галицького відділу поліції.

А на вулиці Науковій, в приміщенні одного з нічних закладів, патрульні виявили підозрілого чоловіка, у сумці якого були 19 паперових згортків та поліетиленовий пакет із речовиною рослинного походження. Справою займаються слідчі Франківського відділу поліції.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.