Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

сміттєвіз

Понеділок, 14 серпня 2017, 11:11

Для міст та сіл Львівщини придбають нові сміттєвози

сміттєвіз

Наразі новий сміттєвіз отримав Яворів.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

За кошти Львівського обласного фонду охорони навколишнього середовища для Яворова придбали новий сміттєвіз, який передали на баланс КП «Житлокомунсервіс».

За словами директора департаменту екології та природних ресурсів Львівської ОДА Руслана Гречаника, за допомогою нового сміттєвоза значно покращиться збір та вивіз твердих побутових відходів на території міста, а також зменшиться кількість накопичення сміття і утворення стихійних сміттєзвалищ на території регіону.

Окрім цього заплановано придбання ще 14 сміттєвозів для Дрогобича, Стебника, Червонограда, Буська, Жидачіева, Миколаїва, Перемишлян, Рудок, Хирова, Новояворівська, Шегинь, Борислава, Сокаля та смт. Красне.

Нагадаємо, Львівська ОДА контролює вивіз сміття з міста з кінця червня. А наприкінці липня голова Львівської ОДА Олег Синютка заявив, що адміністрації потрібно вдвічі менше коштів на вивіз сміття зі Львова, ніж міській раді.

Додамо, в середині липня у Львівській ОДА заявили, що близько 70% львівського сміття вже вивозять на полігони, що розташовані в інших областях України.

Автор – Тетяна Старушкевич

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.