Садовий проаналізує ситуацію із маршрутками у Львові

П'ятниця, 8 вересня 2017, 16:14

Львівська міськрада проведе аналіз ситуації, яка склалася із пасажирськими перевезеннями у місті.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як заявив сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий, він доручив провести аналіз ситуації, що склалась у місті з приміським транспортом та забезпеченням перевезення пасажирів.

"На виконання закону "Про автомобільний транспорт", обласна влада обмежила рух обласних маршруток до найближчих автостанцій у Львові. Попри те, що сама ідея є логічною, її виконання наразі не є добре продумане і викликає багато нарікань. Я вже доручив провести аналіз проблеми і в тих випадках, де ситуація суттєво погіршила комфорт пасажирів, прийняти відповідні компромісні рішення», – наголосив Андрій Садовий.

Нагадаємо, 7 вересня Львівська ОДА звернулась до Львівської міськради з вимогою навести лад із пасажирськими перевезеннями у Львові. Вчора вранці на маршрутах №4а, 30, 38, 54, 12, 35 бракувало близько 90% автобусів.

Ще 31 серпня активісти попереджали львів'ян про можливий транспортний колапс, адже вже відтоді кількість маршруток у місті значно зменшилась. Відтак міського голову Львова Андрія Садового закликали не допустити чергової транспортної проблеми.

Також на сайті Львівської облради з'явилася петиція про перенесення приміських маршруток.

Мітки: Андрій Садовий, Львівська міська рада, львівські маршрутки