Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

опалювальний сезон

Вівторок, 24 жовтня 2017, 11:09

Мешканці будинків у трьох районах Львова залишаються без опалення

опалювальний сезон

Станом на сьогодні 12 будинків у Львові залишаються без опалення.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Станом на ранок без опалення залишається 10 будинків, які обслуговує ЛМКП «Львівтеплоенерго», через пориви у внутрішньобудинковій системі, ремонтні роботи у внутрішньобудинковій системі, тимчасову відмову споживача приймати тепло та заборгованість за опалення.

У Галицькому та Личаківському районах подачу опалення відновлено до усіх будинків, а у Сихівському районі із 583 будинків темло отримують 581 споживач. Без опалення є 2 будинки.

Зокрема, будинок на вул. Сихівська, 8 не отримує опалення через монтаж вузла обліку теплової енергії, які виконує ЛКП «Стимул-Сихів». У будинку на вул. Литвиненка, 9 стався порив у внутрішньобудинковій системі опалення. Порив ліквідовує ЖБК «Медик-1».

У Франківському районі із 413 будинків опалення отримує 410 споживачів. Без опалення 3 будинки на вул. Наукова, 16, вул. В.Великого, 16 та вул. Кульпарківська, 139. Вони не отримують опалення через заборгованість за теплопостачання.

У Шевченківському районі із 346 будинків опалення подається до 341 споживачів. Без опалення 5 будинків.

Будинки на вул. Панча, 18б, 18в та вул. Лінкольна, 23а не отримують опалення через заборгованість за теплопостачання.

Будинки на вул. Ю. Липи, 18, 20 не отримують опалення через порив у внутрішньобудинковій системі опалення в будинку на вул. Ю. Липи, 20. Порив ліквідовує ЛКП «Під Голоском-410».

У Залізничному районі опалення відновлено до усіх споживачів підприємства – це 525 будинків. Однак тимчасово відмовилися приймати тепло 3 ЖБК (вул. Виговського, 19, вул. Калнишевського, 17а, вул. Роксоляни, 28) і 11 ОСББ (вул. Полтави, 36, вул. Виговського, 31а, вул. Караджича, 13, вул. Роксоляни, 18, 57, 59, 65, вул. І. Сірка, 23, вул. Суботівська, 12, вул. Калнишевського, 14, вул. Міхновського, 42).

Нагадаємо, вчора у Львові відновили опалювальний сезон. Офіційно він стартував 10 жовтня, однак через підвищення температури з 15 жовтня подачу опалення було призупинено.

Також у міській раді сьогодні запевнили, що комунальники вже готові до зими.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.