Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Аеропорт Львів

Вівторок, 31 жовтня 2017, 10:32

У 2018 році Україна відкриє прямий рейс до Торонто

Аеропорт Львів

МАУ запровадить авіарейс Київ – Торонто влітку 2018 року.

Про це повідомила прес-служба Кабінету міністрів України.

Як заявив прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, влітку наступного року авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" відкриє прямий авіарейс за маршрутом Київ – Торонто.

"Українська авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" відкриває регулярний авіарейс Київ – Торонто. Це суттєво сприятиме не лише зміцненню міжлюдських контактів, а й відкриє нові можливості для розвитку бізнесу, особливо в контексті набуття чинності 1 серпня 2017 року угоди про вільну торгівлю між Україною та Канадою", – наголосив Володимир Гройсман.

Нагадаємо, 1 серпня 2017 року набула чинності угода про зону вільної торгівлі між Україною та Канадою.

Угоду про вільну торгівлю між Україною та Канадою було підписано в Києві 11 липня 2016 року. Верховна Рада України ратифікувала її 14 березня 2017 року, а президент Петро Порошенко підписав закон про ратифікацію 3 квітня 2017 року.

Зазначимо, ця угода скасовує 98% тарифів на українські товари, що експортуються до Канади, для канадських товарів відразу скасовує 72% тарифів.

Крім того, угода взаємно відкриває ринки державних закупівель.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.