Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

turka.com.ua

Середа, 12 вересня 2012, 12:36

Депутати Львівської облради нагородили переможців конкурсу «Екологічно чистий населений пункт»

Сьогодні,12 вересня, на сесії Львівської облради відбулось нагородження населених пунктів-переможців конкурсу «Екологічно чистий населений пункт».

Друге і третє місця у категорії міст обласного значення, відповідно, посіли Трускавецька і Бориславська міська рада. А власника першого депутати визначити не змогли.

У категорії міст районного значення перше місце посіла Кам’янко-Буська міська рада, друге – Жидачівська і Рава-Руська міська рада, третє – Рудківська міськрада Бродівського району і Бродівська міськрада.

В категорії «селища» переможцями, відповідно, стали Запитівська селищна рада Кам’янко-Буського району, Івано-Франківська селищна рада Яворівського району, третє місце розділили між собою Підкамінська селищна рада Бродівського району і Меденицька селищна рада Запитівського району.

Серед кращих екологічно чистих населених пунктів Львівщини опинились Вузлівська сільрада Радехівського району, Шпиколоська сільрада Золочівського району, Пониковицька сільрада Бродівського району та інші.

На фінансування програми «Екологічно чистий населений пункт» передбачені 900 тис. грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.