Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Доктор Пі

unian.ua

П'ятниця, 8 грудня 2017, 11:05

Справу Доктора Пі знову розглядатимуть у судах

Доктор Пі

Апеляційний суд Тернопільської області скасував вирок до 8 років в'язниці для обвинувачуваного в шахрайстві Андрія Слюсарчука і відправив справу на новий розгляд. 

Про це "Українським Новинам" вчора повідомив адвокат підсудного Роман Ференц.

"Апеляційний суд Тернопільської області сьогодні скасував вирок Слючарчуку й відправив справу на новий розгляд у суд першої інстанції", – сказав він.

Адвокат зазначив, що захист просив Апеляційний суд визнати невинним "доктора Пі", але суд частково задовольнив це прохання.

Зазначимо, Андрій Слюсарчук був затриманий у листопаді 2011 року за підозрою у шахрайстві і ненавмисному вбивстві пацієнта. Він видавав себе за фахового нейрохірурга. У 2014 роцi Сихівський районний суд Львова засудив його, відомого за псевдонімом "Доктор Пі", на 8 років позбавлення волі.

А 1 лютого минулого року його доставили у Львівську міську клінічну лікарню швидкої допомоги у важкому стані. Повідомлялося, що Андрій Слюсарчук спробував вчитинити самогубство.

Після того, набув чинності "закон Савченко", за яким 1 день в СІЗО рахується за два, суд перерахував Слюсарчуку тюремний термін. Торік, 16 червня Слюсарчука, який відбував покарання у Полицькій виправній колонії на Рівненщині, перевели у Львівський слідчий ізолятор, звідки його звільнили 24 червня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.