Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

майбутнє будівництво на Сихові

novobudovy.com

Понеділок, 11 грудня 2017, 16:44

Avalon оприлюднив нову візуалізацію будівництва на Сихові

майбутнє будівництво на Сихові

Компанія, співвласником якої є депутат Григорій Козловський, оприлюднила нову візуалізацію офісно-житлового кварталу із найвищим у Львові хмарочосом.

Про це йдеться в Енциклопедії новобудов.

Будівелька компанія Avalon оприлюднила візуалізацію майбутнього проекту –ЖК Avalon Up – багатоквартирних житлових будинків із вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення та підземним паркінгом на просп. Червоної Калини, 60.

Як йдеться в Енциклопедії новобудов, наразі компанія готується до будівництва, яке стартує вже у І кварталі 2018 року.

Зазначимо, через це будівництво у Львові виник скандал, адже активісти зі Сихова вимагали від забудовника гарантій дотримання норм зонінгу. 

Дана ділянка, площею 2,1 га, розташована відразу поруч із супермаркетом "Арсен", та належить до зони Г-2, де в пріоритеті, згідно з законодавством, мають бути будівлі громадського призначення. Натомість ТзОВ "Авалон статус" планує звести у відсотковому співвідношенні житлових приміщень 60%, а комерції – 40%, що суперечить нормам зонінгу.

Також активісти наголошували на важливості будівництва нових шкіл та дитсадків для майбутніх мешканців житлового комплексу.

Минулого тижня виконком Львівської міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження для проектування об’єкта будівництва на будівництво ТзОВ "Авалон статус" багатоквартирних житлових будинків із вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення та підземним паркінгом на просп. Червоної Калини, 60 (9 черг будівництва).

Під час обговорення цього питання бізнесмен та депутат Львівської міської ради Григорій Козловський зізнався, що є співвласником Avalon'у. Втім жодних гарантій активістам зі Сихова він не надав, натомість звинуватив їх у маніпуляціях.

У свою чергу міський голова Львова Андрій Садовий зазначив, що є щасливим від того, що у місті зведуть найвищий офісно-торговий комплекс, який матиме 25 поверхів.

Як писали Варіанти раніше, ТзОВ "Авалон статус" спорудить на Сихові житловий копмлекс на земельній ділянці, що розташована відразу поруч із супермаркетом "Арсен".

Проект передбачає будівництво 6 багатоповерхівок та двох хмарочосів, висота яких сягає до 90 м, а це – 25 поверхів.

Цільове призначення земельної ділянки – для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури; категорія земель – землі житлової та громадської забудови.

Функціональне призначення земельної ділянки – зона Г-2 – торгово-ділові зони районного рівня з допустимим видом забудови – будівлі змішаного використання: з житловими квартирами на верхніх поверхах і розміщенням в нижніх поверхах об’єктів ділового, культурного, обслуговуючого і комерційного призначення при умові поверхового розділення різноманітних видів використання; житлові приміщення на 1 поверсі не допускаються.

Згідно з Єдиним державним реєстром юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, ТзОВ "Авалон статус" зареєстроване саме на просп. Червоної Калини, 60.

Засновниками компанії є ТзОВ "Авалон Інкомпані" (Олександр Берба та Олександр Фтомін) та акціонерне товариство "Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд "Адамант", кінцевим бенефіціарним власником якого є також Олександр Берба.

Зауважимо, Олександр Берба є також засновником Житлово-будівельного кооперативу "Авалон комфорт-6".

Розмір статутного капіталу ТзОВ "Авалон Інкомпані" становить 10 000 грн. Основний виді діяльності підприємства вказаний як "організація будівництва будівель".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.