Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міськрада

П'ятниця, 22 грудня 2017, 12:21

Міськрада Львова виділила гроші на зарплати працівникам Ратуші

Львівська міськрада

Йдеться про 141,7 тис грн.

Відповідне рішення прийняли сьогодні під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради, передає кореспондент Варіантів.

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міськради погодив виділення 141,7 тис грн на фінансування міської газети "Ратуша". Ці кошти передбачені на виплату зарплат працівникам газети.

Нагадаємо, у листопаді головний редактор газети "Ратуша" Микола Савельєв приніс яйця для міського голови Львова Андрія Садового через те, що під час засідання члени виконкому перенесли питання про виділення комунальній газеті грошей на зарплату для працівників у листопаді та грудні 2017 року. Загалом це 171 000 грн.

У квітні 2016 року львівські депутати підтримали реформування газети "Ратуша" та дозволили їй відділитися від Львівської міської ради.

Це було зроблено зхгідно із законом про реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації, який ухвалила Верховна Рада 4 грудня 2015 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.