Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

центр Львова

П'ятниця, 22 грудня 2017, 15:09

У центрі Львова встановили додаткове відеоспостереження

центр Львова

На проспекті Свободи та площі Ринок додатково встановили 5 відеокамер.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як заявив начальник управління безпеки міста Юрій Діль, на проспекті Свободи та площі Ринок встановлено 5 камер відеоспостереження, щоб відслідковувати ситуацію під час Різдвяного ярмарку у місті.

"Ми додатково встановили 3 камери на проспекті Свободи. Ці камери опісля Різдвяного ярмарку будуть зніматися. У свою чергу на площі Ринок ми встановили ще 2 відеокамери. Ми це робимо для того, щоб забезпечити порядок та підвищити рівень безпеки мешканців і гостів міста Львова під час новорічних і різдвяних свят", – зазначив Юрій Діль.

На проспекті Свободи та площі Ринок у Львові триває традиційний Різдвяний ярмарок, який стартував 8 грудня. На ньому цьогоріч вперше запрацює хатинка святого Миколая.

Нагадаємо, станом на жовтень 2016 року у Львові працювало 136 камер відеоспостереження, до 2020 року міськрада планувала встановити 1500 відеокамер у місті.

За словами директора "Муніципальної варти" Романа Хом’яка, відеоспостереження у Львові в основному ведеться за центральною частиною міста.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.