Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

канікули у школі

Вівторок, 16 січня 2018, 10:30

Через спалах кору у школах Львівщини продовжили канікули

канікули у школі

В освітніх закладах області, де зафіксували бодай один випадок захворювання на кір, зимові канікули продовжили до 22 січня.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

У зв’язку з підвищенням захворюваності на кір керівникам загальноосвітніх середніх шкіл на Львівщині, в яких зареєстровано випадки захворювання, рекомендують продовжити канікули до 22 січня.

"Відбулось засідання обласної комісії з питань надзвичайних ситуацій, на якій прийняли рішення продовжити канікули у всіх закладах освіти, де зареєстровано хоча б один випадок захворювання. Також необхідно значно посилити вакцинацію населення – як дітей, так і дорослих", –зазначила директорка департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Ірина Микичак.

Нагадаємо, на Львівщині невакцинованим від кору дітям із 22 січня обмежать доступ до шкіл та садочків.

Також учора на Львівщині офіційно зафіксували спалах кору. В області зареєстрували 84 випадки кору, з яких – 56 у дітей (Пустомитівський, Городоцький, Жовківський, Золочівський, Буський та Сколівський райони), а також у Львові, де кількість хворих становить 61 особу.

Вчора міський голова Львова Андрій Садовий заявляв, що у Львові зафіксували 74 людини, які захворіли на кір. Найбільша захворюваність – на Сихові. Втім у навчальних закладах міста карантин поки не запроваджуватимуть.

Все, що потрібно знати, аби вберегтися від кору, можна дізнатися тут.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.