Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Гранд Готель

ЛМР

Вівторок, 23 січня 2018, 11:30

Козловський демонтував скляну надбудову з Гранд Готелю

Гранд Готель

Наприкінці 2017 року керівництво "Гранд Готелю" добудувало на будівлі терасу з боку проїзду Крива Липа.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як зазначила начальниця управління охорони історичного середовища міськради Ліля Онищенко,"Град Готель" демонтував скляну надбудову, яка була встановлена минулого року зі сторони проїду Крива Липа.

"Наприкінці минулого року "Гранд Готель" розширився в бік проїзду Крива Липа. Там побудували надбудову – терасу, яку згодом накрили склом, і вона не добре виглядала в контексті архітектури в цьому проїзді. З огляду на те, що готель знаходиться в історичній частині міста і сам є пам’яткою архітектури, ми звернулися листом до керівництва готелю щодо демонтажу цієї скляної надбудови. Керівництво "Гранд Готелю" без жодних спротивів демонтувало надбудову", – розповіла Лілія Онищенко.

Зазначимо, новий 9-поверховий корпус "Гранд Готелю" у прозді Крива Липа звели навесні 2017 року. Експерти це будівництво назвали незаконним, оскільки об'єкт не має всіх дозвільних документів, а також частина його розташована на території пам'ятки архітектури – Музею етнографії та художнього промислу.

Сам чотиризірковий "Гранд Готель" минулого року увійшов до найбільшої в світі британської готельної мережі InterContinental.

У листопаді минулого року у Львові активісти протестували проти облаштування парковки для "Гранд Готелю" просто серед тротуару на проспекті Свободи.

Нагадаємо,"Гранд Готель" належить Григорію Козловському, який є приватним підприємцем, а також власником готельно-ресторанного комплексу "Святослав", пивного ресторану "Королівська пивоварня" у Львові. Також нещодавно стало відомо, що Григорій Козловський є співласником будівельної компанії Avalon, яка зведе у Львові першу 25-поверхівку.

Сьогодні Григорій Козловський є також депутатом Львівської міської ради. На виборах 2015 року пройшов у міськраду у складі Блоку Петра Порошенка.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.