Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пошкодження авто

фото Олександра Бурія

Вівторок, 30 січня 2018, 11:20

У Львові пошкодили авто завідуючого відділенням комунальної стоматклініки

пошкодження авто

Автомобіль завідувача терапевтичного відділення Третьої комунальної стоматологічної поліклініки, учасника АТО Олександра Бурія пошкодили невідомою речовиною.

Про це Варіантам повідомили працівники Третьої стоматологічної поліклініки.

"Автівку пошкодила невідома хімічна речовина. Пошкоджено фактично увесь кузов і фари. Моя автівка завжди стоїть на стоянці біля поліклініки і сьогодні зранку я все це побачив. Перед цим були погрози на мою адресу, пов’язані з моєю активною громадською діяльністю і боротьбою за збереження соціальної комунальної стоматології у місті Львові. Однозначно цей злочин я пов’язую з нашою боротьбою", – заявив Олександр Бурій. Він уже подав заяву в поліцію.

"31 січня у нас важливе судове засідання. Тому комунальних стоматологів-
активістів намагаються вивести з боротьби. Проте запевняю – ми в правовийспосіб, на відміну від наших опонентів, до станнього відстоюватимемо і захищатимемо соціальну стоматологію міста Львова. Моя машина пережила  війну на Сході, переживе і цю "війну". Якщо думають, що нас так можна залякати, то вони глибоко помиляються", – прокоментував інцидент медик.

Лікар-стоматолог 3-ї стоматполіклініки та керівник ГО "Об'єднання молодих лікарів комунальних стоматологічних поліклінік" Юрій Казмірчук розповів Варіантам, що активісти встановили факти незаконного виділення коштів з міського бюджету на діяльність одного з реформованих стоматологічних закладів Львова, отож він також вважає, що хуліганський акт пов’язано з громадською позицією його колеги у питанні реформування стоматологічних лікарень.

Нагадаємо, що цього місяця внаслідок конфлікту між керівником управління охорони здоров’я Львівської міської ради та його підлеглими з 3-ї стоматполіклініки травмовано начмеда цього медичного закладу.

Додамо, що з минулого року триває процес перетворення комунальних стоматологічних поліклінік у комунальні некомерційні стоматологічні підприємства.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.