Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Львівський палац мистецтв

Середа, 31 січня 2018, 14:14

На реконструкцію об'єктів культури у Львові виділили 18,5 млн грн: на що підуть гроші

Львівський палац мистецтв

Коштом обласного бюджету у Львові відновлять палац мистецтв, музей історії та релігії, колишній російський культурний центр, який перетворили в "Будинок воїна".

Вчора на сесії Львівської обласної ради депутати внесли зміни до бюджету Львівщини на 2018 рік, повідомляє кореспондент Варіантів.

Загалом на реконструкцію та реставрацію об'єктів культури з бюджету Львівщини виділили 18,5 млн грн.

Найбільше коштів, 7,7 млн грн виділили на реставрацію експозиційних залів Львівського музею історії та релігії, що на пл. Музейній, 1.

6,5 млн грн скерують на реконструкцію будівлі колишнього російського культурного центру, що на вул. Короленка, 1. Сьогодні тут збираються облаштувати "Будинок воїна".

На реконструкцію приміщень та мереж електропостачання будівлі Львівського коледжу культури та мистецтв, що на вул. Нижанківського, 2, в бюджеті області передбачили 2,8 млн грн.

Ще 1,5 млн грн підуть на реконструкцію (в тому числі й на виготовлення проектно-кошторисної документації) системи опалення у Львівському палаці мистецтв, що на вул. Коперніка, 17.

Нагадаємо, колишній російський культурний центр на вул. Короленка, 1 депутати обласної ради віддали для АТОвців восени 2016 року.

А на котельню Львівського палацу мистецтв виділили кошти на облаштування котельні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.