Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

граната Ф-1

Нацполіція Львівщини

Вівторок, 6 лютого 2018, 16:50

У Дрогобичі на подвір'я місцевого бізнесмена кинули гранату

граната Ф-1

Невідомі сьогодні кинули гранату Ф-1 на подвір'я відомого у Дрогобичі бізнесмена Віктора Возняка.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Сьогодні, близько 08:00 год. ранку, У Дрогобицький відділ поліції звернулася 46-річна місцева мешканка і повідомила, що на власному подвір’ї біля паркану вона виявила предмет, схожий на гранату.

На місці події працювали експерти-вибухотехніки та слідчо-оперативна група. Вони виявили гранату Ф-1, яку та скерували на експертне дослідження.

Як стало відомо, гранату невідомі кинули на подвір'я відомого у Дрогобичі бізнесмена та власника місцевої радіостанції "Твоє радіо" Віктора Возняка. Про це написала на своїй сторінці у Facebook його дружина Олександра Возняк.

За цим фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – від 3 до 7 років позбавлення волі.

Наразі триває слідство.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.