Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

аеропорт Львів

Четвер, 22 лютого 2018, 16:54

У вересні-жовтні Ryanair офіційно запустить нові рейси зі Львова

аеропорт Львів

Авіакомпанія Ryanair підтвердила запуск польотів з львівського аеропорту восени 2018 року.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Як заявив сьогодні міністр інфраструктури України Володимир Омелян, європейський лоукостер Ryanair літатиме восени з аеропортів "Бориспіль" і "Львів".

"Польоти Ryanair мають відбуватися з двох державних летовишь "Бориспіль" і "Львів" і це буде відбуватися з осені 2018 року", – заявив Володимир Омелян.

Однак, Омелян не вказав, в які саме країни літатиме лоукостер. 

Нагадаємо, нещодавно головний юрист і секретар Ryanair Юліуш Коморек підтвердив інформацію про початок польотів лоукостера до України восени 2018 року. За його словами, нові рейси Ryanair будуть відрізнятися від представлених в минулому році.

Додамо, у липні 2017 року український авіаперевізник "Міжнародні авіалінії України" подав позови проти Міністерства інфраструктури України з вимогою відшкодувати понад 20 млн збитків компанії через скандал з лоукостером Ryanair.

Ryanair 10 липня минулого року оголосив про скасування запланованого виходу на ринок України після того, аеропорт "Бориспіль" порушив угоду, досягнуту в березні 2017 року в Мінінфраструктури з посадовими особами аеропорту та його генеральним директором Павлом Рябікіним.

Однак пізніше, міжнародний аеропорт "Львів" під час переговорів з цією авіакомпанією уклав контракт, відхиливши кілька її вимог.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.