Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

львівське сміття

Четвер, 15 березня 2018, 10:40

Проект із будівництва сміттєпереробного комплексу розробить львівська фірма

львівське сміття

Інститут проектування "Комфортбуд" переміг у тендері на розроблення проектної документації із будівництва сміттєпереробного комплексу у Львові.

Це було опубліковано на сайті електронних закупівель ProZorro.

Ще у лютому цього року ЛКП "Зелене місто" оголосило тендер на розроблення проектної документації в межах стадій "ТЕО" та "П" із будівництва механіко-біологічного комплексу з перевантаження та переробки твердих побутових відходів на вул. Пластовій, 13.

Переможцем закупівлі стало ТОВ "Інститут проектування "Комфортбуд" (Львів), яке розробить проект сміттєпереробного заводу за 4 428 571 грн. Крім цього підприємства участь у тендері взяли ще дві компанії – ТОВ "Компанія "Центр ЛТД" та ТОВ "ІБК "Енерготехнобуд".

Як йдеться у єдиному реєстрі юридичних осіб, ТОВ "Інститут проектування "Комфортбуд" зареєстроване у Львові у 2006 році, власником підприємства є Вишневський Андрій Петрович, воно займається діяльністю у сфері архітектури, будівництва житлових і нежитлових будівель, оптовою торгівлею зерном, необробленим тютюном, насінням і кормами для тварин.

Нагадаємо, 25 січня на пленарному засіданні Львівської міської ради депутати затвердили ділянку на вул. Пластовій, 13 для будівництва сміттєпереробного комплексу.

Ділянка, на якій зведуть сміттєпереробний комплекс, належала ЛМКП "Львівводоканал", відтак її вилучили з користування підприємства. Цю ділянку під будівництво заводу запропонувала французька компанія Egis, що працювала над проектом стратегії поводження зі сміттям у Львові.

Наприкінці червня минулого року мешканці сіл Муроване та Сороки-Львівські написали звернення до депутата свого виборчого округу Львіської обласної ради з проханням інціювати звернення до Львівської обласної ради та Львівської міської ради з вимогою не допустити будівництво сміттєспалювально комплексу на території ТЕЦ-2 на вул Пластовій.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.