Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

перинатальний центр у Львові

П'ятниця, 16 березня 2018, 17:33

Перинатальний центр у Львові отримає ще 27 мільйонів

перинатальний центр у Львові

Львівська облрада передбачила 27 млн грн для завершення будівництва перинатального центру у Львові.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Вчора комісія з питань бюджету, соціально-економічного розвитку Львівської облради підтримала внесення змін до показників обласного бюджету Львівської області на 2018 рік.

Зокрема, йдеться про перерозпроділ 160 млн грн, з яких 27 млн грн спрямують на закупівлю медичного обладнання для Львівського обласного клінічного перинатального центру, щоб запустити першу чергу.

Ще майже 30 млн грн спрямовано на придбання 7 карет швидкої медичної допомоги і облаштування пункту керування екстреною медичною допомогою.

Нагадаємо, Львівський обласний перинатальний центр закрили у 2013 році. Наприкінці січня цього року Львівська обласна рада виділила на реконструкцію перинатального центру 25 млн грн. Першу чергу львівського перинатального центру планують відкрити наприкінці березня, а загалом цьогоріч медики сподіваються прийняти тут близько 3000 пологів.

Додамо, задля того, аби завершити всі ремонтні роботи в обласному перинатальному центрі, тут планують офіційно запровадити платні пологи у конкретного лікаря за домовленістю.

Також нещодавно Держаудитслужба Львівщини виявила порушення при будівництві перинатального центру на 3,2 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.