Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська облрада

Середа, 21 березня 2018, 12:44

Облрада Львівщини вимагає заборонити в'їзд до України для польського депутата

Львівська облрада

Львівська облрада звернулася до МЗС та СБУ з вимогою відреагувати на дії Роберта Вінніцького, який розтоптав червоно-чорний прапор.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Вчора на сесії Львівської обласної ради депутати звернулися до Міністерства закордонних справ України та СБУ з проханням відреагувати на антиукраїнські виступи біля українського посольства у Варшаві.

"Львівська обласна рада висловлює своє обурення подіями, що відбулися 19 березня 2018 року біля Посольства України у Варшаві, коли група радикалів із символікою польських організацій спалила портрети Героїв України Степана Бандери та Романа Шухевича", – йдеться у зверненні.

Депутати також вимагають заборонити в'їзд до України депутату Сейму Польщі Роберту Вінніцькому, який розтоптав перед камерами червоно-чорним прапор.

"З огляду на це, ми, депутати Львівської обласної ради, вимагаємо від Міністерства закордонних справ України та СБУ негайної і жорстокої реакції. Зокрема, вважаємо необхідним оголосити згаданого депутата Сейму Республіки Польща персоною, не бажаною для перебування в Україні", – йдеться у зверненні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.