Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Петро Димінський

Вівторок, 27 березня 2018, 10:44

Димінський програв апеляцію щодо звільнення з-під варти

Петро Димінський

Суд відхилив апеляцію львівського олігарха про скасування домашнього арешту за смертельне ДТП вчинене автомобілем з його кортежу.

Про це повідомила прес-служба Апеляційного суду Києва.

Вчора Апеляційний суд Києва залишив у силі рішення Печерського районного суду Києва від 1 березня про заочний арешт львівського бізнесмена, президента футбольного клубу "Карпати" (Львів) Петра Димінського, який наразі перебуває у міжнародному розшуку і якого підозрюють у скоєнні смертельної ДТП.

"За результатами апеляційного розгляду ухвалу слідчого судді Печерського районного суду міста Києва від 1 березня 2018 року залишено без змін, апеляційну скаргу сторони захисту, подану в інтересах підозрюваного Димінського П.П., – без задоволення", – йдеться у рішенні суду.

Нагадаємо, у серпні 2017 року авто Петра Димінського потрапило  у ДТП внаслідок якого загинула жителька с. Ямельня Яворівського району. Після ДТП Димінський поїхав на лікування у Швейцарію, а його адвокат, Микола Лисий, заявив про політичний тиск на його підзахисного та спроби забрати у нього телеканал ZIK.

Для відшукання зразків ДНК Димінського правоохоронці обшукали спортивні бази ФК "Карпати", офіси Димінського і телеканалу ZIK. 

У грудні Петрові Димінському повідомили про підозру у вчиненні цього ДТП, а 1 березня цього року йому призначили домашній арешт.

Також нещодавно Димінський вибув  із власників медіа-холдингу ZIK, залишивши його  на дружину та дочок.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.