Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Національні дружини

Вівторок, 27 березня 2018, 15:21

Національні дружини охороняють телеканал дружини Димінського

Національні дружини

Громадське формування охорони порядку взяло під охорону приміщення у Києві телеканалу львівського олігарха.

Про це йдеться на офіційній сторінці Національних дружин у Facebook.

Національні дружини також сьогодні оприлюднили заяву, в якій оголосили плани захищати телеканал від ймовірних зазіхань влади:

"Національні Дружини отримали інформацію про те, що телеканал ZIK опинився заручником недобросовісних інтриг Банкової та опозиції – готуються провокації, жертвами яких можуть стати прості журналісти, працівники та гості телеканалу, або навіть випадкові перехожі.

Діюча влада на чолі с Петром Порошенком розпочала монтаж репресивної машини та побудову власної антиукраїнської монополії на свободу слова. Національні Дружини наголошують про свою готовність допомагати будь-яким українським ЗМІ, що відчувають на собі тиск з боку цієї влади.

Правоохоронці самоусунулись від відповідальності. Редакція телеканалу звернулася по допомогу – відсьогодні Нацдружини беруть на себе зобов’язання гарантувати представникам даного ЗМІ право на чесну роботу та повну безпеку. Ми не дозволимо провокацій. Про перебіг подій навколо телеканалу обіцяємо інформувати в режимі реального часу."

Нагадаємо, 18 серпня у Яворівському районі авто Петра Димінського зіткнулось з іномаркою, водійка якої загинула. 

У грудні керівництво телеканалу ZIK заявило про спробу рейдерства телеканалу, обшуки у ФК "Карпати", офісах Димінського і телеканалу ZIK, виникли через його відмову віддати канал в управління на 3 роки.  Це пов'язують через ситуацією із розслідуванням ДТП за участі кортежу Петра Димінського.

Після ДТП Димінський поїхав на лікування у Швейцарію, а його адвокат, Микола Лисий, заявив про політичний тиск на його підзахисного та спроби забрати у нього телеканал ZIK.

Додамо, що кілька днів тому львівський бізнесмен, президент футбольного клубу "Карпати" Петро Димінський залишив  медіахолдинг ZIK на дружину та дочок.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.