Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міськрада

П'ятниця, 30 березня 2018, 12:40

Міськрада відтермінувала виключення води мешканцям чотирьох сіл поблизу Львова

Львівська міськрада

За цей час ЛМКП "Львівводоканал" має з’ясувати причини понаднормового споживання води у цих селах та здіснити облік абонентів.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні виконавчий комітет міськради вирішив з 1 квітня не припиняти подачу води мешканцям сіл Малехів, Збиранка, Великі і Малі Грибовичі, а здійснювати водопостачання на попередніх умовах, до моменту врегулювання всіх питань обліку і постачання води.

Як заявила директор юридичного департаменту міськради Гелена Пайонкевич, ЛМКП "Львівводоканал" має з’ясувати причини великих обсягів споживання води на 1 абонента на території цих сіл, а також здіснити облік абонентів.

"Станом на сьогодні нам не відомо, скільки існуючих абонентів знаходиться на території цих адміністративно-територіальних одиниць", – наголосила Гелена Пойонкевич.

За її словами, у лютому виконавчий комітет виключив села Великі і Малі Грибовичі, Збиранка і Малехів з переліку сіл депресійної лійки. Це означало, що з 1 квітня водопостачання у цих селах мало б відбуватися на загальних умовах.

Нагадаємо, раніше ЛМКП "Львівводоканал" вирішив припинити з 1 квітня водопостачання до сіл Малехів, Збиранка, Великі і Малі Грибовичі через їхню відмову укладати договори на водопостачання.

Також міськрада Львова запропонувала мешканцям цих сіл  встановити лічильники обліку споживання води, натомість пообіцявши відшкодовувати вартість води, необхідної в межах потреб санітарно-гігієнічних норм, – 1,5 куб.м в місяць на одного мешканця.

А сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий доручив вивчити питання із понаднормового споживанням води мешканцями цих сіл.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.