Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Комуналка

portal.lviv.ua

Середа, 26 вересня 2012, 11:27

Працівники Львівводоканалу не забезпечені спецодягом та засобами індивідуального захисту

Працівники ЛМКП «Львівводоканалу» не повністю забезпечені спецодягом та засобами індивідуального захисту – це порушення та ще 146 виявили під час позапланової комісійної перевірки стану охорони праці та промислової безпеки на підприємстві.

 

Про це повідомляє прес-служба Територіального  управління Держгімпромнагляду у  Львівській  області.

Перевірка підприємства позапланово здійснена у зв'язку з нещасним випадком, що стався на ЛМКП «Львівводоканал» у серпні, коли на підприємстві раптово померла оператор первинних відстійників.

Після перевірки заборонена експлуатація 11 одиниць машин, механізмів, обладнання, виконання робіт, притягнуті до адміністративної відповідальності 10 працівників, з них 8 посадових осіб, видані 15 обов'язкових для виконання актів, приписів, розпоряджень.

«На підприємстві частина обладнання експлуатується з порушеннями вимог безпеки, журнали реєстрації інструктажів на робочому місці ведуться з порушеннями вимог, працівники РБД не в повній мірі забепечені спецодягом та ЗІЗ. Окрім того, ЛМКП «Львівводоканал» здійснює видобуток підземних прісних вод із свердловин водозаборів «Керниця», «Воля Добростанська», «Великополе», «Мальчиці», «Будзень», «Кам'янобрід» без планів видобутку, використання та нормативних втрат підземних прісних вод на 2012рік», – зазначено у повідомленні.

Порушення також виявлені при експлуатації газового господарства, об'єктів котлонагляду та підіймальних механізмів, у неналежному стані утримуються будівлі та споруди. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.