Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

львівське сміття

Четвер, 10 травня 2018, 14:33

У травні Садовий виділив Синютці гроші на вивезення сміття зі Львова

львівське сміття

Із міського бюджету Львова виділили 25 млн грн на львівське сміття.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №190 від 7 травня 2018 року.

Андрій Садовий розпорядився виділити з бюджету Львова 25 млн грн і перерахувати їх до обласного бюджету за вивезення сміття з міста, а також на виконання підписаного у квітні 2017 року "сміттєвого" меморандуму.

"Управлінню фінансів департаменту фінансової політики перерахувати субвенцію Львівській обласній раді для відшкодування виконавцям фактично наданих послуг з вивезення твердих побутових відходів фактичних додаткових витрат на їх перевантаження, перевезення та будь-яких інших заходів, пов’язаних з захороненням та утилізацією, а також виплати субвенцій місцевим бюджетам, у тому числі на виконання Меморандуму про співпрацю між Львівською обласною державною адміністрацією, Львівською обласною радою, Львівською міською радою та органами місцевого самоврядування" – йдеться у документі.

Контроль за виконанням розпорядження покладено на заступника міського голови з фінансово-економічних питань Геннадія Васьківа.

Нагадаємо, на початку квітня і  січні міськрада також перевела Львівській ОДА 25 млн грн на вивезення сміття зі Львова, а до цього кошти виділила наприкінці листопада минулого року.

Додамо, Львівська ОДА вивозить сміття з міста з кінця червня 2017 року. Протягом цього року міська рада має виділити Львівській ОДА 300 млн грн на львівське сміття, у 2019 році – 150 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.