Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Монумент Слави

П'ятниця, 11 травня 2018, 17:28

Садовий розпорядився виділити 200 тисяч на Монумент слави у Львові

Монумент Слави

Ці кошти передбачені на оплату робіт із огородження Монументу слави.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №195 від 8 травня.

Андрій Садовий розпорядився виділити з бюджету розвитку Львова 282 199 грн на Монумент слави.

"Управлінню фінансів департаменту фінансової політики провести фінансування за рахунок коштів бюджету розвитку міського бюджету м. Львова в сумі 282 199 грн Галицькій районній адміністрації ", – йдеться у документі.

Ці кошти передбачені на роботи з обгородження Монументу бойової слави радянських збройних сил, щоб уникнути аварійних ситуацій на вул. Стрийській у Львові.

Контроль за виконанням даного розпорядження покладено на заступника міського голови з фінансово-економічних питань Геннадія Васьківа.

Нагадаємо, наприкінці квітня у місті комунальники розпочали огородження Монументу Слави через її аварійний стан. Львівські депутати виділили на це 400 000 грн, а ще раніше міськрада дозволила демонтувати стелу із Монументу Слави та передати її до музею "Територія терору".

Також слід додати, що у Львові неодноразово піднімали питання щодо демонтажу Монументу Слави ще з 2014 року. У лютому цього року пам'ятник розмалювали і демонтували деякі елементи.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.