Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Монумент Слави

Вівторок, 15 травня 2018, 17:15

Міськрада Львова наразі не може демонтувати стелу Монументу Слави через складність робіт

Монумент Слави

Все ще триває розробка документації щодо протиаварійних робіт.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як заявив заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко, станом на сьогодні триває розробка документації щодо протиаварійних робіт, які включають демонтажні роботи по найвищій стелі Монументу Слави.

"Конструкція є досить складною, і довго працювали районні адміністрації над тим, щоб визначити, хто саме може розробити документацію. Тому що там є дійсно складність самої конструкції, навіть саму територію було обгороджено  складною конструкцією, ніж це звично ставиться на протиаварійних роботах", – зазначив Андрій Москаленко.

Нагадаємо, ще наприкінці квітня у місті  розпочали огородження Монументу Слави через аварійний стан. Львівські депутати виділили на це 400 000 грн, а ще раніше міськрада дозволила демонтувати стелу із Монументу Слави та передати її до музею "Територія терору".

Також слід додати, що у Львові неодноразово піднімали питання щодо демонтажу Монументу Слави ще з 2014 року.

У лютому цього року пам'ятник розмалювали і демонтували деякі елементи.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.