Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

дитячий будинок у селі Новий Милятин

Радикальна партія України

Прес-реліз,   Середа, 16 травня 2018, 16:58

Пріоритет команди Радикальної партії на Львівщині – інвестиції в майбутнє країни, – Іщук

дитячий будинок у селі Новий Милятин

Голова Львівської обласної організації Микола Іщук заявив, що для Радикальної партії на Львівщині пріоритетом є добиватись максимального фінансування для дитячих будинків, садочків та шкіл.

«Інвестуємо у майбутнє нашої країни. Все найкраще для дітей й іншого бути не може. Звичайно, проблем є ще багато і будемо робити все можливе, щоб максимально допомагати і залучати кошти до таких соціальних об’єктів», – сказав він, коментуючи результати своєї робочої поїздки районами Львівської області.

Відтак, у 2017 році з ініціативи ляшківців на капітальний ремонт харчоблоку загальною площею 299 кв.м Бродівській ЗОШ №4 було виділено 1 млн. 203 тис. грн.

За словами директора школи Людмили Сидорчук, за ці кошти здійснено також гідроізоляцію та утеплення харчоблоку.

«Нам залишилося закупити обладнання і дітки вже зможуть харчуватися у теплому, чистому, сухому, спеціально обладнаному приміщенні, тому щиро дякуємо радикалам за співпрацю і допомогу», – розповіла вона.

За кошти державних субвенцій у дитячому навчальному закладі № 9 «Пролісок» у Бродах провели заміну усіх дверей та вікон на загальну суму понад 500 тис. грн.

Микола Іщук також відвідав дошкільний навчальний заклад № 2 в Радехові, в якому минулого року проведено капітальний ремонт на суму 1 млн. 299 тис. грн. Завідувач садочку Ліда Ваксман розповіла, що тепер дітям стало значно тепліше та комфортніше знаходитися в садочку.

Цього року гроші в сумі 968 тис. грн. виділено на капітальний ремонт фасаду та покрівлі даху районного дитячого будинку "Добре серце" в с. Новий Милятин Буського району. Ремонтні роботи мають розпочатися ближчим часом.

«Дякуємо фракції Радикальної партії , що клопоталися за те, щоб допомогти цьому дитячому будинку, де виховуються 36 дітей віком від 3 до 18 років», – прокоментував директор дитячого будинку Володимир Пристач.

14 травня Микола Іщук разом з партійними активістами перевірив стан об’єктів у Бродівському, Буському та Радехівському районах Львівщини, які в 2017-2018 рр. фінансувалися за рахунок додаткових субвенцій з державного бюджету з ініціативи нардепів Радикальної партії Олега Ляшка.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.